Dollár
434,38 Ft
Euró
424,14 Ft
Font
487,25 Ft
Bitcoin
19,188 $

Reagált Kocsis Máté: az agresszió a süllyesztőbe repítette Jakab Pétert

Fotó: Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetõje a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban tartott pódiumbeszélgetésen az erdélyi Tusnádfürdõn 2022. július 22-én. MTI/Veres Nándor
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. augusztus 29. - 15:13

Kocsis szerint aki ennyire indulatos bármely magyarral szemben, az oda is való.

Jakab Péter már többször felemlegette, hogy feljelentette Kocsis Mátét, a Fidesz frakcióvezetőjét, mondván, hogy a kormánypárti politikus hazudott róla, és erről bírósági döntés is született. 

Soron kívül Svájcban is gumilövedékkel oszlatták az iráni nagykövetség előtt tüntetőket

Jakab a legutóbbi posztjában azt írta, hogy ennyi viszont nem elég, ugyanis nem csak tőle, de az országtól is bocsánatot kell kérnie majd: 

„Hisz nektek is hazudott, amikor a bandájával együtt azt ígérte, hogy megvédik a rezsicsökkentést, vagy hogy támogatják majd a kisvállalkozásokat, vagy hogy lesz itt pénz béremelésre” – írta. 

„Hazudtak nektek. És ez jóval nagyobb bűn, mint hazudni rólam. Egy bocsánatkérés itt már nem is lesz elég” – tette hozzá. 

Kocsis Máté is reagált a közösségi oldalán a fejleményekre, és a Jakab Péter számára azóta kellemetlenné vált videót vett elő: „Maradok a munkagépen dolgozó ember pártján!”

„Miután Jakab Péter még mindig magyarázgatja a bizonyítványát egy elképesztő bírósági döntés mögé bújva, közkívánatra ismét a felvétel arról, amikor szerinte »nem fenyegetően« lép fel egy munkagépen dolgozó emberrel szemben” – írta. 

„Persze a Jakabban dúló aggresszió oda repítette őt, ahova való: a süllyesztőbe. Aki ennyire indulatos bármely magyarral szemben, az oda is való” – fűzte hozzá Kocsis.