Reagált a feljelentett mentős, aki csak hamburgerért állt meg: komoly következményei lettek

Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat
not image

Hujber Dávid

2021.április.8 - 20:33

Minden rosszban van valami jó, és most úgy tűnik, ebben pláne, hiszen feljelentésnek köszönhetően rengeteg ajánlat érkezett a mentősök részére.

Nemrég számoltunk be arról, hogy egészen abszurd módon feljelentettek egy mentőst, aki az út szélén állt meg egy hamburgeres előtt, hogy magához vegyen egy kis ebédet a társával. Egy férfi azt állította, hogy a mentősök hosszú percekig álltak ott, de ez nem igaz.

1 perc 51 másodpercet vett igénybe a rendelés, tehát a panasz abszolút jogtalan volt. A feljelentés hatalmas közfelháborodást váltott ki, nem is véletlenül, hiszen mint írtuk, teljességgel abszurd volt, amit feljelentő állított, ráadásul a mentősök is több mint egy éve hatalmas terhelésnek vannak kitéve a vírus miatt.

Az Országos Mentőszolgálat hivatalos Facebook oldalán reagált hivatalosan a feljelentett mentős, aki frappáns választ adott: „Sziasztok, én vagyok az a mentőápoló, akit húsvétkor feljelentettek, mert megálltam a bajtársammal egy hamburgerért. Az esetnek komoly következményei lettek.”

„Szerencsére nemcsak a mentők főigazgatója, hanem a társadalom nagy része is kiálltam értem. Sőt, jólelkű büfések, gyroszosok, büfések, pizzériák, éttermek biztosítottak engem, és több mint 8 000 bajtársamat támogatásukról.”

„Nagylelkűségüknek köszönhetően ma már kedvezménnyel, vagy teljesen ingyen hamburgerezhetünk abban a húsz percben, amiben szolgálat alatt lehetőségünk van.” – folytatta a videóban a mentős hölgy.

„Ígérem, ahogy eddig is, ezután is helytállunk bajtársaimmal, és számíthattok ránk a jövőben is, köszönöm.”