Clouds
21 Budapest
Dollár
367,97 Ft
Euró
394,73 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
22,959 $

Rátkai Mimi szexi karácsonyi szettjétől és formájától sokan irigykedni fognak

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rátkai Mimi nagyon érzi a divatot, és egyre többen irigykednek rá, ami azt mutatja, hogy a népszerűsége is csak növekszik.

Valószínűleg Rátkai Mimi számolt azzal, hogy A Nagy Ő-ben való szereplése miatt sokan meg fogják ismerni odakint. Mivel Mimi központi versenyzője volt a műsornak, aki majdnem annak végéig maradt, a követői is szép számban gyarapodtak.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Mindig nagy lehetőséget jelent egy ekkora kaliberű műsorban szerepelni, ahol milliók ismerhetik meg. Mimi és Árpa Attila ugyan nem illettek össze, amit mindketten elismertek, voltak szép pillanataik.

Például egy alkalommal csókolóztak is, és akkor sokan azt gondolták, Mimi a nagy befutó. Nem így lett, ugyanakkor nem is bánta a dolgot, és így is sok szép emléket, élményt adott számára a műsor.

Mimit akár az új A Nagy Ő-nek is el tudnánk képzelni, érdekes lenne megnézni fordított szerepben, amikor is neki kell válogatnia a versenyzők közül. Korábban már láthattunk példát hasonlóra, hiszen nem mindig férfi A Nagy Ő főszereplője.

A fiatal lány szintén várta a karácsonyt, és mindezt a tőle megszokott módon stílusosan tette meg. Alább láthatjuk a karácsonyi szettjét, és ezzel együtt a különleges formáját és vonalait is, amik lenyűgözik az embert.

Még több bulvár: Farm VIP 3: Szorcsik Viki akár további egy hónapot is maradt volna