Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Egészen közelről fotózta az arcát A Nagy Ő egyik kedvence, Rátkai Mimi (fotók)

Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rátkai Mimi sminkje az elmúlt időszak egyik legszebb alkotása, ami tökéletesen megy az egyéniségéhez.

Akárcsak a két évvel ezelőtt forgatott A Nagy Ő esetében, tavaly is voltak olyan lányok, akik nem kevés követőre tettek szert a közösségi médiában. Ez egy jó lehetőség arra, hogy karriert csináljanak ezen a területen, mely számos lehetőséget kínál.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Mindig vannak olyan karakteres és rendkívül egyedi személyiségek, akik nyitottak a közösségi média felé, és azt jól is használják. A fiatal lányok közül talán Rátkai Mimi volt a legnépszerűbb, aki szinte lubickol ebben.

A Nagy Ő óta számos fotózáson járt, és továbbra is hozza azt a karaktert, akit megismerhettünk a TV2 műsorában. Rendkívül elegáns, mosolygós, és egy nyitott személyiség, aki igyekszik pozitív maradni.

A támadóbb kommentek sem kerülik el, de eddig nagyon jól kezeli ezeket a helyzeteket. Nemigazán reagál rájuk, inkább magára hagyja ezeket az embereket, akik folyamatosan belekötnek valamibe.

Helyette élvezi az életet, nem fecsérel extra energiát a rossz dolgokra. A sminkelés is közel áll hozzá, és legutóbb egy nagyon látványos sminket mutatott be magán, méghozzá egészen közelről.

Még több bulvár: Sajtóhír: Jeremy Renner sérülései súlyosabbak, mint bárki gondolná