Clouds
21 Budapest
Dollár
367,09 Ft
Euró
392,70 Ft
Font
440,70 Ft
Bitcoin
22,972 $

Rátkai Mimi liftes fotójáért is odavannak a követők

Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rátkai Mimi még egy liftes fotóval is magasra tudja tenni a lécet, és azt kell mondjuk, kifejezetten jól áll neki a piros.

Sokan észre sem veszik, hogy a divat milyen szinten meghatározza az életüket, amire lehetőségként kell tekinteni. Nem kell ahhoz divattervezőnek lennünk, hogy a világ ezen részét felhasználva új szinteket érjünk el.

Soron kívül Hosszú távú gázvásárlási megállapodást köt a kormány Azerbajdzsánnal

Egy jól megválasztott szett nagyon nagy határozottságot képes adni, és nemcsak a nőknek, hanem a férfiaknak is. Azok, akik igazén figyelnek a részletekre, a trendi megjelenésre, miközben egyedi a karakterük, még messzebb juthatnak.

Rengeteget jelent, ha valaki stílusosan öltözködik, és itt most nem arról van szó, hogy milyen márkák darabjait hordjuk. Megannyi lehetőségünk van arra, hogy egy olyan ruhatárat állítsunk össze, mely bennünket jellemez.

A nők különösen odafigyelnek arra, hogy egy férfi hogyan öltözködik, milyen tiszta a cipője, és még sokáig folytathatnánk a sort. A legtöbb nőnek nagyon természetesen jön az ihlet, ahogyan Miminek is.

A Nagy Ő sztárja rendkívül csinosan, elegánsan öltözködik, ám a sportosság sem áll tőle távol. Az utóbbi időben többször láthattuk pirosban, az alábbi szettje is kellően meggyőző, miközben a cipő színére is figyelt.

Még több bulvár: Marokkóban villant meg Koroknyai Virág tökéletes fenékformája