Dollár
429,62 Ft
Euró
421,04 Ft
Font
476,35 Ft
Bitcoin
19,324 $

Mbappé állítólag Ramos távozását akarja a hosszabbításért cserébe

Fotó: EPA/Yoan Valat
not image

Hujber Dávid

2022. február 20. - 10:42

Egyre érdekesebb pletykák látnak napvilágot arról, hogy Mbappé milyen feltételeket szabhat a francia klubnak az esetleges hosszabbításért cserébe.

Még mindig nem dőlt el Mbappé sorsa, aki már egy ideje aláírhatott volna a Real Madridhoz, hiszen pár hónap múlva lejár a szerződése Párizsban. Mégsem tette meg, bár ezzel együtt hosszabbítani sem hosszabbított, noha már olyan csillagászati ajánlatokat kap az arab tulajdonosi körtől, hogy arra nehéz lenne nemet mondani.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Legutóbb is akkora összeget kínáltak számára, ami az egész világsajtót bejárta, és lehetséges, hogy még ennél is több pénzt kereshet, ha marad. Hamarosan azonban döntenie kell, bár továbbra is ő irányítja a szálakat a lejáró kontraktusa miatt, míg a PSG számára kulcsfontosságú lenne a maradása.

A vezetőség minden követ megmozgat annak érdekében, hogy Mbappé Párizsban maradjon, de a madridiak sem hagyják magukat, akik adott esetben nemcsak a fő célpontjukról, hanem többek között Haalandról is lemaradhatnak. Ez igazán fájó lenne számukra, és mindenképpen el akarják kerülni ezt a forgatókönyvet.

A Fichajes a Cuatro-n keresztül arról számolt be, hogy Mbappé nemcsak pénzügyi feltételeket szabott az esetleges hosszabbításért cserébe. Állítólag a francia klasszis azt kéri a vezetőségtől, hogy az eddig javarészt sérüléssel bajlódott Ramos távozzon a klubtól, ami már csak amiatt is érdekes, mert nemrég ismét egy baráti összejövetelen vettek részt közösen.

Úgy tudni, hogy Mbappé nem vette túlságosan jó néven a spanyol legenda érkezését, így jobban örülne annak, ha a Real Madrid ikonja már nem Párizsban rúgná a bőrt. A PSG a magas fizetés mellett azt is felajánlotta Mbappénak, hogy a középpályán is játszhat, aminek okán ő rúghatná a számára jobban fekvő szabadrúgásokat és büntetőket.