Clouds
21 Budapest
Dollár
368,35 Ft
Euró
394,34 Ft
Font
441,48 Ft
Bitcoin
23,093 $

Rákay Philipnek bizonyítékai vannak a baloldali dollártámogatásról

TÉMÁK:
#baloldal
Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Belföld
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő
TÉMÁK

A kommunikációs médiaszakembert délután négy órakor mutatja be az anyagot, és azt ígéri, hogy „nem lesz könnyű délutánja a balosoknak”. 

Hónapok óta beszédtéma, hogy a baloldal hogyan, és pontosan mennyi pénzt kapott külföldi támogatóktól, leginkább az Egyesült Államokból a kampány időszaka alatt. 

Soron kívül USGS: eddig legalább 100 utórengés volt Törökországban

Márki-Zay Péter a héten sajtótájékoztatót tartott, és arról próbált meg meggyőzni mindekit, hogy ez teljesen törvényesen történt, ugyanis ők civilek, nincs szó kampánytámogatásról.  

A nemzetbiztonság is vizsgálja az ügyet, most pedig Rákay Philip állt elő azzal, hogy „eddig még sehol nem látott, nagyon durva bizonyítéka” van, amely „lebuktatja a baloldali hazugságokat”. 

„A baloldal hónapok óta hazudik arról, hogy pontosan kitől és mire érkezett a 3 milliárd forintnak megfelelő dollártámogatás” – írta a közösségi oldalára.    

„Eddig még sehol nem látott, nagyon durva új bizonyítékom van, ami lebuktatja a baloldali hazugságokat! Ma 16 órakor egy videóban mutatom be az anyagot… nem lesz könnyű délutánja a balosoknak!” – ígérte.