Clouds
21 Budapest
Dollár
360,22 Ft
Euró
391,18 Ft
Font
446,01 Ft
Bitcoin
23,680 $

Rajongó szúrta ki azt a filmes bakit A Grincsben, amit eddig senki nem vett észre

Fotó: Grincs óriásfigurája lebeg a magasban a Macy's áruház hálaadásnapi parádéján New Yorkban 2018. november 22-én. MTI/EPA/Jason Szenes
Kult
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egy kommentelő szerint a sminkmester annyira kikészült a színész viselkedésétől, hogy egy időre ott is hagyta a filmet, és később csak néhány feltétellel tért vissza.

3 millió megtekintést és több mint 400 ezer lájkot kapott az a videó TikTokon, amelyben a feltöltő azt magyarázza el, hogy kiszúrt egy apró, de eléggé zavaró bakit sokak kedvenc ünnepi filmjében, A Grincsben.

Soron kívül Nyolc emberrel végeztek egy mexikói szórakozóhelyen, válogatás nélkül lőttek

Elmondása szerint annál a jelenetnél történt hiba, amikor a Grincs épp kárörvendően kacag, majd egyszer csak nagyra nyitja a szemét, és az addigi borostyánszínű kontaktlencsék helyett a színész, Jim Carrey barna szemei láthatók.

Majd pár másodperccel később a barna szemek eltűnnek, és ismét a borostyánszínű kontaktlencsék láthatók, ami kissé fura hatást kelt, de ezt eddig sokan nem vették észre, ugyanis több kommentelő is erről írt a videó alatt – írta a New York Post.

A színész viselkedésének köze lehetett a dologhoz

„Minden alkalommal, amikor megnézem a filmet, kiszúrom ezt az apró bakit. Nem tudom, hogy pontosan mi történhetett, talán elfelejtették a színész kontaktlencséit vagy az utólagos szerkesztésnél rontottak el valamit, de egyszerűen lehetetlen nem észrevenni”

– mondta a feltöltő.

Mások számára teljesen világossá vált, hogy mitől volt olyan fura érzésük annál a jelenetnél, és egy jót nevettek az egészen, míg az egyik felhasználó arra utalt, miszerint Jim Carrey miatt alakulhatott így az egész, aki borzasztóan utálta a sminkelést és a zöld szőrt, amit rá kellett ragasztani.

Kazuhiro Tsuji sminkmester például teljesen kikészült a színész viselkedésétől, ezért egy időre ott is hagyta a filmet, később pedig csak azért tért vissza, mert megígérték, hogy Carrey viselkedni fog, plusz segítenek neki zöld kártyát szerezni.

@redcobweb i’m sorry for the way i spoke lol it’s really annoying to me how “matter of factly” i am in this xD #thegrinch#moviemistakes ♬ original sound – cobweb