Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

Nem adta fel az FC Barcelona, meg akarják szerezni a Manchester City sztárját

Fotó: EPA/Andy Rain
not image

Nagy Noel

2021. november 13. - 18:08

Kristálytisztává tette már több alkalommal is a Manchester City, hogy nem kívánnak megválni a csapat egyik fontos játékosától, Raheem Sterlingtől.

Egyértelmű, hogy az FC Barcelona jelenleg az újjáépítésen dolgozik, az ő pénzügyi helyzetükben azonban egyáltalán nem lesz egyszerű. A katalánok továbbra is komoly adósságokkal küzdenek, ezért nem tudnak nagy összegért sztárokat hozni.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Ennek ellenére a Premier League egyik sztárját és a Manchester City egyik fontos játékosát, Raheem Sterlinget már egy jó ideje kinézték maguknak, Pep Guardiola csapatának azonban egyértelmű volt az álláspontja: Sterling nem megy sehova.

A Manchester Evening News tudomása szerint azonban az üzenet ellenére tovább fog próbálkozni a Barcelona az angol válogatott szélső megszerzésével, noha nagyon alacsony az esélye annak, hogy bármi is lesz a transzferből.

Sterlingnek ugyan mindössze 18 hónap van hátra a szerződéséből és már nyilvánosan kijelentette, hogy amennyiben továbbra is ilyen kevés játékidőt kap, akkor hajlandó lenne távozni, maga is azon dolgozik inkább, hogy visszanyerje a helyét a kezdőben.

Ráadásul a katalánok abban sem reménykedhetnek, hogy már télen mozdíthatják az angol válogatott szélsőt, mivel a Manchester City nem igazán szeret télen üzletekbe bonyolódni, ritkának számít a nagy ügylet télen a számukra.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.