Dollár
395,72 Ft
Euró
417,33 Ft
Font
483,51 Ft
Bitcoin
16,934 $

Videón a közel 10 autó ráfutásos balesete az M5 felé tartó szakaszon

Fotó: Instagram/Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Összesen 8 autó ütközött össze egymással, az anyagi kár jelentős lehet, és egy újabb olyan példa, ami megmutatja, hogy milyen fontosa követési távolság betartása.

A balesetsorozat még szerda délután történt az M51-es autóútról az M5 felé tartó szakaszon, összesen 8 autó volt része az incidensnek. „A délutáni csúcsban a nagy forgalom miatt megtorpant a kocsisor, amikor dominószerűen kezdtek egymásba menni az autók.” – írja a Magyar Közút a bejegyzésében.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

A figyelmetlenségnek hamar ára volt: Többen nem figyeltek és nekimentek az előttük haladóknak, volt aki azzal okozott balesetet, hogy el akarta kerülni az ütközést és kivágódott jobbra, ahol oldalba talált egy szabályosan közlekedő autóst.

Mint kiderült, nemcsak anyagi kár keletkezett a tömegbalesetben, szerencsére haláleset nem következett be, de az ilyen esetekben még az is benne van a pakliban: A balesetben 3 könnyű sérült volt, szerencsére nem történt nagyobb baj.

Gyerekeket gázolt el, majd magukra hagyta őket a sofőr

„Az utóbbi hetekben megnőtt a hasonló balesetek száma, így nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy kellő körültekintéssel vezessen, figyeljen az előtte haladókra, olvassa a forgalmat, a forgalmi helyzetet, tartsanak megfelelő követési távolságot és utazás során csak a vezetésre koncentráljanak‼️ Vigyázzunk egymásra, biztonságunk egymás kezében van!”