Radics Gigi hercegnőként is tökéletesen mutatna

Fotó: Instagram/Radics Gigi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az énekesnő csodálatos formában van, és különösen jól állnak neki ezek a különleges, egyedi ruhák.

Voltak időszakok, amikor Radics Gigit is sokan támadták a közösségi médián keresztül, minimális tekintettel sem voltak arra, hogy várandós. A szülés mindenkire más hatással van, nem mindig lehet kontrollálni, hány kilót veszünk fel magunkra.

Soron kívül Reagált a PSG elnöke Messi vádjaira

Ez gyakorlatilag lehetetlen, és vannak, akiknek évekbe telik visszanyerni a régi formájukat. Egyeseknek már soha nem sikerül, és ez komoly frusztrációhoz vezethet, de Gigi kikerült ebből az ördög körből.

A csodálatos hangú énekesnő csattanós választ adott a kritikusainak, és egy ideje csúcsformában van. Sokan dicsérik, miközben a kritikusok „elmentek nyaralni”, nemigazán tudnak már belekötni a megjelenésébe.

Gigi boldog, kiegyensúlyozott életet él, és nagyon elégedett lehet a formájával. Kihozza magából a maximumot, és közben csinos, trendi ruhákat visel, máskor pedig egyedi tervezésekben láthatjuk.

„A ma megjelent @hotmagazin-ban megjelent képeket végre megmutathatom Nektek, ha az interjúra is kíváncsiak vagytok, akkor a magazin már az újságárusoknál! @daalarnaofficial @swarovski_retailer_westend” – írta a posztjában Gigi.