Clouds
21 Budapest
Dollár
367,50 Ft
Euró
394,61 Ft
Font
442,31 Ft
Bitcoin
22,871 $

Rácz Jenőt megoperálják

Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy nagyon fontos operáción esik át sokak kedvenc chefje, aki egyszerűen megelégelte, hogy ennyit fáj a végtagja, és úgy döntött, kés alá fekszik.

Rácz Jenő imádja a futballt, de a tenisz sem áll tőle távol, illetve amikor van ideje és energiája, futni megy. Konditeremben is többször láthattuk már, jól emlékezhetünk arra a bizonyos intenzív időszakára, amikor csúcsformába lendült Schobert Norbi segítségével az esküvőjére.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

A munkája és a családja mellett nyilván kevesebb ideje jut a sportra, de a térde már napi szinten fáj. Emiatt úgy döntött, igent mond az operációra, és befekszik, ami után sokkal kényelmesebb lehet az élete.

Nem ez lesz az első operációja, ezúttal keresztszalagot fognak nála pótolni. Elismerte, nagyon izgul a műtét miatt, és arra kéri az embereket, hogy szurkoljanak neki, mert minden pozitív energiára szüksége van.

„Kérlek gondoljatok rám és küldjetek pozitív energiákat, mert most nagy szükségem lesz rá. Egy műtét előtt búcsúzkodni a feleségemtől és a kislányomtól egy új tapasztalat…” – írta a posztjában Jenő.

„Viszont a műtétre nagy szükségem van, megelégeltem, hogy minden nap fájó térddel térek haza egy hosszú munkanap után, hogy nem tudok lassan fél éve sportolni és hogy heti rendszerességgel jártam térd leszívásra.” – folytatta a Michelin-csillagos chef.

„Innentől kezdve minden csak jobb lesz. Prof. Hangody László és a csapata gondoskodik majd, hogy jó kezekben legyek. Szurkoljatok!” – köszönt el Jenő, akinek ezek után a sportolás is sokkal könnyebb lehet.

Még több bulvár: Elfogytak a szavak: Nemazalány pirosban is rendkívül szexi