Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,491 $

Így nevetgél Rácz Jenőék kislánya meseolvasás közben (videó)

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz-Gyuricza Dóri egy nagyon meghitt és kedves videót osztott meg a kislányukról, ahogyan meseolvasás közben kuncog és nevetgél.

Egy gyermek érkezése számos kihívást hoz magával az ember életében, de ezekre nem kihívásként, teherként kell tekinteni. Még akkor sem, ha a családi helyzetünk nem a legjobb, mert mindig a gyermek az első.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Az első időszak a legnehezebb, majd minden egyre könnyebbé válik, és nemcsak amiatt, mert a gyermek felnő. Egyszerűen hozzászokunk az új ritmushoz és óriási mennyiségű tapasztalatra teszünk szert.

Különleges dolgok ezek, amiket semmi nem pótolhat az életünk során. Gyuricza Dóri és Rácz Jenő is szeretett volna szülő lenni, ami végül megadatott számukra, méghozzá összességében gyorsan, mert nem hosszú évek óta vannak együtt.

Minden jól működik közöttük, nyugalomban, boldogságban és harmóniában nevelik a kislányukat, akik szerencsésnek érezheti magát. A sztárpáros gyakran oszt meg tartalmakat a lányukról, akit imádnak a követők.

Dóri most azt mutatta meg, hogy milyen az, ha mesét olvas a lányának, aki látható és hallható módon nagyon élvezi a dolgot. 11 óra leforgása alatt már majdnem 10 ezren like-olták a videót, mely hamar új kedvenc lett.

Még több bulvár: Rácz Jenő rengeteg munkájáról kérdezték Gyuricza Dórát