Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
16,977 $

Rácz Jenőék cuki macskája is főszerepet kapott az esküvőn (képek)

Fotó: Instagram/Rácz Jenő
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 14. - 01:05

A kis családtag is nagyon fontos szerepet játszott az esküvő napján, és mindig jó érzéssel töltheti el a gazdagikat, ha visszanézik ezeket a felvételeket.

Van az a kivételes pillanat, amikor az ember azonnal érzi, ha valaki az igazi, és amikor mindkét fél ugyanígy érez, akkor garantált a siker. Az élet soha nem lehet olyan szép, ha azt egyedül éljük le, bármennyi pénzünk is van.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Az ember egy társas lény, aki vágyakozik arra, hogy megtalálja a másik felét. Ez nem egyszerű, manapság még nehezebb, mint eddig bármikor, köszönhetően a felgyorsult világunknak is. Ugyanakkor mindig vannak kivételek, és ez erőt adhat másoknak, bárkiről is legyen szó.

A kezdetektől jó érzéssel tölt el bennünket, amikor Jenőéket látjuk, mert a szerelmük tiszta és őszinte, nagyon szépen beszélnek egymásról. Ritka, amikor két ember ennyire összeillik, és rajongásig szeretik a másikat.

Rácz Jenő megható üzenete: „Örökké szeretni foglak”

Jenő számára nem volt kérdés, hogy egy nap megkéri Dórit kezét, míg a fiatal lánynak az, hogy igent mondjon. A lehető legnagyobb örömmel mondott igent, és azóta már házasok, hivatalos formában is összekötötték az életüket.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.