Rácz Jenő szerelme néha egy katasztrófának érzi magát

Fotó: Instagram/Gyuricza Dóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gyuricza Dóri egy nagyon boldog és vidám karakter, de neki is vannak olyan pillanatai, amikor igen mélyen érzi magát.

Dóri és Jenő már több mint két éve vannak együtt, és a kapcsolatuk olyannyira jól működik, hogy már a közös esküvőjüket szervezik, és azt is tudják, hogyan hívnák a gyermekeiket. A sztárchef menyasszonya egyelőre nem terhes, de tudatosan készülnek a nagy pillanatra.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Az Instagramon is népszerű Dóri szinte heti rendszerességgel beszélget a követőivel, válaszol a különböző kérdésekre, hiszen fontosnak tartja azt, hogy többet és többet tudjanak meg róla, az életéről.

Többek között arról is beszélt, hogy már elfogadta magát, és neki is vannak mélypontjai, amikor úgy érzi, egy katasztrófa. Ilyenkor a barátnői öntenek belé lelket, de ez olyasvalami, amin mindenkivel megtörténik.

„Elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok. Bizony nekem is vannak mélypontjaim, amikor felhívom a barátnőimet, hogy egy katasztrófa vagyok, és ők öntenek belém lelket, de szerintem ez konkrétan mindenkivel megtörténik…”

Istenes Bence az új Audijával, nagyon penge a gép

„A lényeg, hogy tegyél azért, hogy jól érezd magad! A magabiztosság nem egy vele született adottság! Ez egy tanulható dolog.” – válaszolt arra a kérdésre, hogy elégedett-e magával, ami örök kérdés az embereknél.