Rácz Jenő nagyon stílusosan jelent meg, komoly a formája

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. július 30. - 00:10

Jenő igent mondott a nagy átalakulásra, és ennek erősen szembetűnő jelei vannak, amitől még jobban érezheti magát a bőrében.

Rácz Jenő nemcsak egy kivételes chef, aki a Nyerő Párosban és a Konyhafőnökben, illetve a Konyhafőnök VIP-ban is bizonyította, hogy a televíziózás világában is stílusosan, otthonosan mozog, ezzel sok új követőre szert téve.

Jenő gyakorlatilag mindig nagyon trendin, divatosan jelenik meg, és ez nemcsak a forgatásokra igaz. Mindez hozzátartozik az egyéniségéhez, és valahol a szakma is megköveteli, miután többek között üzletemberként is tevékenykedik.

Saját éttermét vezeti, ami nagyon sikeres, sorra váltják egymást a vendégek, akiknek olyan ízharmóniában van részük, mint ezelőtt még soha. Jenő rengeteget dolgozott ezért, és mint mindig, most is elérte a célját.

A Konyhafőnök sztárja és a cuki kiskutyája

A legutóbbi céljai között szerepelt az is, hogy az esküvőjére kockás hassal álljon oltár elé, ami ugyancsak összejött. Schobert Norbi segített neki, és ha még szűkös is volt a határidő, Jenő pengés formát öltött.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.