Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,039 $

Ezt már Rácz Jenő sem bírta ki A Konyhafőnök VIP-ben: „Rohadék”

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 30. - 20:12

Sárközi Ákos megviccelte Rácz Jenőt és Fördős Zét, akik sietősre vették, mert a mártás nem éppen olyan ízben pompázott, mint amire számítottak.

Hamarosan elrajtol A Konyhafőnök VIP új évada, amit sokan várnak, hiszen újabb hírességek fognak összecsapni egymással. Jelenleg a Celeb vagyok, ments ki innen! fut az esti sávban az RTL-en, de hamarosan véget ér a nagy kolumbiai kaland.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Napi szinten esnek ki a celebek a kolumbiai dzsungelből, míg A Konyhafőnök VIP új szezonját már hónapokkal ezelőtt leforgatták. Egyelőre szerencsére semmi nem szivárgott ki, és reméljük, hogy ez így is marad.

Ha megnézzük a mezőnyt, igen színesnek és egyedinek tűnik a névsor, de nem mindenki fog kötényt kapni. Sokan lesznek, akik már az elején elhagyják a konyhát, mivel nem kellően meggyőzőek.

Abban is biztosak lehetünk, hogy lesznek komoly meglepetések, hiszen eddig egy olyan évad sem volt, amikor ez ne történt volna meg. Természetesen a chefes főzések sem maradhatnak ki, többek között Sárközi Ákos is beáll a pult mögé.

Palvin Barbi klasszis formájára már nehéz szavakat találni (fotók)

Alább egy olyan jelenetet nézhettek meg, amikor Ákos megkóstoltatott a két barátjával egy olyan mártást, aminek az íze kissé erősnek tűnt. „Te nem vagy normális!” – szólt oda Zé, míg Jenő még erősebben fogalmazott. „Rohadék.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.