Dollár
397,39 Ft
Euró
418,93 Ft
Font
488,09 Ft
Bitcoin
17,172 $

Rácz Jenő pár milliméteres hajjal

Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Összességében ez sem állt rosszul Rácz Jenőnek, aki azóta Michelin-csillagos chef lett, és olyan nagy utat járt be, mint csak kevesen.

Mindig motiváló figyelni azokat, akiknek van egy nagyon erős víziójuk arról, mit szeretnének elérni az életükben, és kitartanak mellette. Ha valamiben tehetségesek vagyunk, és kellően motiváltak, miközben még szerencsénk is van, miénk lehet a világ.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Az „amerikai álom” igenis megvalósítható, legyünk bárhol a világban, csak igazán hinnünk kell, különösen akkor, amikor beborul az ég felettünk. Mindenkinek voltak nehezebb időszakai, és még lesznek is, ez kikerülhetetlen.

Rácz Jenő sem Michelin-csillagos chefként született, nagyon sokat kellett tanulnia és dolgoznia azért, hogy megérkezzen erre a szintre, de mint azt mindenki láthatja, sikerült. A sikerei önmagukért beszélnek, és még mindig nagyon fiatal.

Nemcsak a karrierjében, hanem a magánéletében is sikeres, ami egy biztos pontot jelent számára. Így stabilabban végezheti a munkáját, és ez fordítva is igaz, mint minden, ez is hatással van egymásra.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2