Dollár
393,35 Ft
Euró
407,34 Ft
Font
471,65 Ft
Bitcoin
16,897 $

Rácz Jenő ezzel a videójával kimaxolta a cukiság faktort

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2021. augusztus 16. - 04:48

A híres chef is imádja az állatokat, és családtagnak tekinti a velük élő macskát, aki a hazai sztárvilág egyik leghíresebb házi kedvence.

Mindig felkapjuk a fejünket, amikor valakiről megtudjuk, hogy nem szereti az állatokat, így a kutyákat és a macskákat sem. Inkább most nem írnánk le a véleményünket, és szerencsére még mindig többen vannak az állatbarátok.

Soron kívül A Bizottság támogatja, hogy Magyarország megkapja a helyreállítási alap pénzeit

Ugyanakkor láthatjuk, hogy a világban rengeteg embernek nem nevezhető egyed él, akik kegyetlen dolgokat művelnek. Már csak ebből is látszik, hogy a világunk messze nem tökéletes, és olyanok is élnek rajta, akik finoman szólva is kilógnak a sorból.

Az állatok rendkívül sok örömöt tudnak okozni, legyen szó kutyákról vagy macskákról. A két faj totálisan különbözik egymástól, szinte össze sem lehet hasonlítani őket, maximum annyiban, hogy négy lábon járnak.

Rácz-Gyuricza Dóra egészen közelről mutatta meg magát sminkben

Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóri is nagyon kedveli az állatokat, jelenleg egy macska él velük, aki az esküvőjükön is fontos szerepet kapott. Jó érzés volt látni, hogy Jenőék számára ilyen fontos a Nobu névre hallgató macska.

Lapozó: 1 2