Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,073 $

Rácz Jenő köpni-nyelni nem tudott erre

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dobos Evelin eddig az egyik legjobb versenyzője volt A Konyhafőnök VIP mezőnyének, ám most történt valami, aminek Rácz Jenő sem örült.

Hamarosan véget ér a 2022-es A Konyhafőnök VIP, és még mindig nagyon nehéz lenne megtippelni, hogy mit hoz a döntő. Jelen állás szerint arra sem tudnánk igazán tippelni, hogy kik lesznek a fináléban.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Annak ellenére sem, hogy már csak négyen maradtak, akik mind megérdemelnék a döntős szereplést. Kármán Odett kiesése igazi sokk volt, de Osváth Zsoltot is előrébb várták a nézők, aki legutóbb távozott.

Itt már nincs helye nagyobb hibának, ami rendre a versenyzők kiesése kerül. Dobos Evelin alatt is rezgett a léc, aki eddig igen jól teljesített, ám most történt valami, ami erőteljesen rányomta a bélyegét a teljesítményére.

Nem volt nehéz látni, hogy akadoznak a dolgai, majd jött a kóstolás. Rácz Jenő finoman megjegyezte, szerinte ez most nem olyan étel lett, mint amilyen Evelin szokott lenni. Részben csalódott volt, ugyanakkor hozzátette, komoly hátráltatást kapott.

Jenő szerint Evelin teljesen megzavarodott, még csak az arányokat sem találta el. „Köpni-nyelni nem tudok. Ha azt mondanák, hogy ez a te tányérod, azt mondanám, hogy lehetetlen.” – fogalmazott egyértelműen a séf.