Clouds
21 Budapest
Dollár
368,21 Ft
Euró
394,18 Ft
Font
441,33 Ft
Bitcoin
23,064 $

Rácz Jenő megmutatta a kislányának, hol ismerte meg Gyuricza Dórit (videó)

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Noha erre a napra nem fog emlékezni Rácz Jenő és Gyuricza Dóra kislánya, a videók majd sokat mesélnek neki, amikor idősebb lesz.

Nagyon érdekes lesz visszanéznie a kislánynak ezeket a felvételeket, amikor például már felnőtté válik. Hamar eljön majd ez a nap, mert mindannyian tudjuk, hogy milyen gyorsan röppennek el az évek.

Soron kívül USGS: eddig legalább 100 utórengés volt Törökországban

Ez különösen igaz, ha valaki családos ember, de minden kihívást megér, hogy az ember édesanyává és apává váljon. Rácz Jenő és Gyuricza Dóra már nagyon vágyott erre, azóta pedig még inkább élvezik az életet.

Nyilván a fáradtsági szintjük sokat emelkedhetett, ám ezzel tisztában voltak, hiszen mindenki tudja, hogy egy gyermek is átalakítja az életünket. Jenő továbbra is sokat dolgozik, ugyanakkor rengeteget segít odahaza, és nagyon örül, amikor munka közben meglátogatják.

Így volt ez A Konyhafőnök és A Konyhafőnök VIP stúdiójában is, ahol anno Jenő először látta meg Dórit. Miután kiesett a versenyből, randira hívta a fiatal lányt, azóta pedig férj és feleség lettek, és megszületett az első gyermekük.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2