Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

Rácz Jenő megható üzenete: „Örökké szeretni foglak”

Fotó: Instagram/Rácz Jenő

Takács Petra

2021. augusztus 13. - 16:32

A Michelin-csillagos chef is mindig emlékezni fog az esküvőjére, és olyasvalakivel állhatott oltár elé, akit valóban élete szerelmének tart.

Ember válogatja, hogy ki, mikor megy férjhez, mikor tartják az eljegyzést, az esküvőt, és így tovább. Vannak, akik egyáltalán nem hisznek az esküvőkben, csak egy darab papírnak tartják a szent köteléket, míg mások erősen ragaszkodnak hozzá.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Mindannyian eltérőek vagyunk, más és más nézetekkel, de összességében két részre lehet bontani a témát – azokra, akik mindenképpen szeretnének esküvőt, és azokra, akiktől ez távol áll, és nem hisznek benne.

Nyilván nem az esküvőtől lesz valaki még szerelmesebb, és azt sem mondhatjuk, hogy attól megjavulna egy kapcsolat, de aki igazán hisz benne, azt támogatni kell. Mindennek megvan a maga szépsége, és az esküvő az egyik legszebb dolog.

Alig ismertük fel Istenes Bencét, váratlan hajszínt kapott

Ez még akkor is így van , ha sokan házsaság nélkül élnek hosszú évek óta boldog párkapcsolatban, de vannak, akik egyéb okok miatt várnak. Dóri és Jenő nem várt, mert nem volt mire, hiszen érezték, hogy mindketten ezt akarják.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.