Dollár
426,92 Ft
Euró
423,11 Ft
Font
483,21 Ft
Bitcoin
20,076 $

Ezeket az ételeket ették Rácz Jenőék a világ egyik legjobb éttermében

Fotó: Instagram/Gyuricza-Rácz Jenő
not image

Hujber Dávid

2021. október 18. - 18:34

Egészen különleges ételeket fogyaszthattak Rácz Jenőék a stockholmi étteremben, ami a világ egyik legjobb vendéglátóegysége.

Korábban már megírtuk, hogy Rácz Jenő egy több mint különleges ajándékot kapott tavaly karácsonyra a párjától. Gyuricza Dóri akkor még menyasszonyként foglalt helyet a világ egyik legjobb éttermében, de csak most, közel egy évvel azután tudtak elutazni Svédországba.

Soron kívül Európa-liga: pályára lép a csoportelső Ferencváros

Jenő nagyon boldog lehetett, hiszen imádja a szakmáját, amin belül mindig lehet valami újat tanulni, még neki is, sikeres étterem-tulajdonosként. Egy hely, ahol ezelőtt nem jártak, így számukra is érdekes lehetett látni azt, hogy miket és hogyan szolgálnak fel.

A Frantzén a világ egyik legjobb éttermeként üzemel, ami már számos nagy sztárt látott vendégül. Svédország egyik legnevesebb helyéről van szó, ami természetesen Michelin-csillaggal is rendelkezik a top-szint részeként.

Mindkét sztár izgatottan vágott neki az útnak, bár nyilván lehetett némi sejtésük, hogy mi vár rájuk, mivel sok mindent találni az étteremről és annak ételeiről az interneten keresztül. Mint azt vártuk, több képet is megosztottak, amiken a különleges ételek szerepelnek.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.