Dollár
434,38 Ft
Euró
424,14 Ft
Font
487,25 Ft
Bitcoin
19,188 $

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri elmesélték, milyen volt a szülés

Fotó: Fotó: Instagram/Rácz Jenő
not image

Hujber Dávid

2022. május 18. - 12:45

Az RTL Klub reggeli műsorában, a Reggeliben meséltek arról, hogyan élték át ezeket az izgalmas eseményeket, hiszen a baba sokkal korábban érkezett, mint azt várták vagy tervezték.

Jenő elmesélte, hogy már kicsit mindenki félhomályban volt az érintettek közül, amikor telefonálni kezdtek, miszerint indulnának szülni, mert a babájuk többé héttel a tervezett előtt érkezik. Ekkor mindenki gyorsan kiugrott az ágyából, majd megindultak a kórházba.

Soron kívül Svájcban is gumilövedékkel oszlatták az iráni nagykövetség előtt tüntetőket

Az első hívást a szülészek kapják, akik szólnak az orvosoknak, ekkor kapta a hívást éjfél előtt Dr. DubeczDániel szülész-nőgyógyász, hogy Dórinak elfolyt a magzatvize. Ugyan császármetszéssel jött világra a baba, Dórinak volt két órája vajúdni, akkor mindenre felkészült.

Mivel Kamilla egy hónappal korábban született, még törékenyebb volt, alig volt hangja, és Jenő tenyere nagyobb volt, mint a kislánya egész teste. Majd, amikor a büszke apuka elkezdte simogatni a kislányát, egyre halkabbá vált, és az volt az a pillanat, amikor beleszeretett a lányába.

A Konyhafőnök: Rácz Jenő azonnal reagált Panka furcsa mondatára (videó)

Nagyon büszkék a kislányukra, aki már 1 kilóval több, mint a születésekor volt. Jenőék elmondása szerint Kamilla szája és orra tiszta édesanyja, míg a haja és a szemei egyértelműen az édesapjára ütöttek. „Egy szerelem-mix.” – mondta humorosan és boldogan Jenő.

Lapozó: 1 2