Clouds
21 Budapest
Dollár
344,39 Ft
Euró
370,61 Ft
Font
431,39 Ft
Bitcoin
26,860 $

Meghitt puszit adott Rácz Jenő arcára a felesége (fotóval)

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri nagyon jól érzik magukat a távoli helyszínen, ahová a kislányukat is magukkal vitték.

Az egyik legismertebb sztárpár Rácz Jenő és Gyuricza Dóri, akik megnyerték a Nyerő Párost, és a való életben is nyerő párost alkotnak. Sokan irigykednek rájuk a boldogságuk és a szép életük miatt.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Jelenleg egy csodálatos helyszínen nyaralnak az egyik legismertebb szállodalánc hoteljében. Remek a hangulat, az időjárás, gyakorlatilag minden adott ahhoz, hogy nagyon jól érezzék magukat, és ez látszik is rajtuk.

Dóriék számára a gyermekük az első, és ez náluk valóban így van. Mindent megadnak a kis Kamillának, ami csak lehetséges, egy igazán szép és meghitt környezetben nőhet fel, melynek okán később hálát adhat.

Mindez csak pozitív hatással a fejlődésére, és már mindenki láthatta, milyen ügyesen lépked. A család természetesen minden lépését figyeli, amiatt is, hogy nehogy megsérüljön, de közben teret is adnak neki.

A nagy páros egymásról sem feledkezik meg, most épp azt mutatták meg, milyen egy fotó az Instagramon, és mi történik a valóságban. Egy óra sem telt el a poszt megjelenése óta, máris 2000 felet volt a like-ok száma.