Rácz Jenő szerelme elárulta, hány kilót adna le az esküvőig

Fotó: Instagram/Gyuricza Dóra
not image

Hujber Dávid

2021.május.17 - 03:16

Továbbra sem ismert az esküvő dátuma, de Gyuricza Dóri válasza arra enged következtetni, hogy még lehet némi idő.

Ez a nyár nagyon sűrű lehet, és nemcsak a nyitások miatt. Mint ismeretes, hamarosan újra zöld jelzés kapnak a lakodalmak, amiknek a korábbi tiltása kapcsán sokan dönthettek úgy, hogy legalább egy évvel eltolják a nagy napot.

Most azonban már minden adott lehet, és megtarthatóak lesznek a lagzik. Rácz Jenő és Gyuricza Dóri eseménye lesz az egyik leglátványosabb, hiszen mindketten ismertek, sztárok, különösen a Nyerő Páros óta.

Általában az emberek szeretnének a lehető legjobb formájukban oltár elé állni, és ezzel Dóri sincs másképp, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy a nagy napon igazán jól érezze magát a bőrében.

„Mennyit szeretnél az esküvőig leadni?” – tette fel a kérdést az egyik követő Dóri hivatalos Instagram oldalán, ahol heti rendszerességgel válaszolgat a különböző kérdésekre, vagy állításokra. „Kb 4 kilót” – írta a válaszában.

„De nem az számít, amit a mérleg mutat, inkább, amit a tükör. Csodásan szeretném érezni magam a bőrömben a nagy napon.” – tette hozzá a válaszában Dóri, aki azonban már most nagyon csinos és dekoratív.