Dollár
392,68 Ft
Euró
411,01 Ft
Font
476,63 Ft
Bitcoin
17,077 $

Rácz Jenő feleségének fenséges esküvő ruhája

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ruha, amit legszívesebben minden nap hordana egy feleség, hiszen annál nincs különlegesebb, amivel szinte mindenki egyet tudna érteni.

Azoknak, akik nem értik, miért olyan fontos egy nő számára a divat, és többek között az esküvői ruha, még sokat kell tanulniuk. Az esküvői ruha egy nő életében az egyik legfontosabb mérföldkő, így közel sem mindegy, hogy mit választ.

Ezt általában hosszas keresgélés, nyomozás és próbák előzi meg, hiszen a tökéletességre törekednek. Nincs ebben semmi rossz, valójában ez a normális, és igen nagy hagyománya van, még Magyarországon is

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Számtalan stílus létezik, és nem mindig a fehér szín a befutó, bár nyilván általában arra esik a választás. Ennek is vannak különböző árnyalatai, hosszú órákat lehet eltölteni azzal, hogy kiválasszuk a megfelelő szint, ami passzol a vőlegény szettjéhez.

A Baywatch sztárjának 53 évesen olyan bikiniformája van, mint egy 20 évesnek

Ez is csak egy a sok közül, aminek a végén eljutunk a legjobbhoz, és azt mondjuk, hogy igen, ez az igazi! A mindig mosolygós és csinos Gyuricza Dóri is átesett ezen a folyamaton, és végül megtalálta azt a ruhát, amibe beleszeretett, első látásra.

Lapozó: 1 2