Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

Rácz Jenő és felesége trendin és elegánsan egy liftben, odavannak a követők

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 29. - 00:11

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri minden szempontból remek párt alkotnak, sokan irigykednek rájuk, és van is miért, mert szép életük van, boldogok, kiegyensúlyozottak, és ugyanabban a hajóban eveznek előre.

Ez nem minden házasságról mondható el, akárcsak kapcsolatról, igazán nincs nagy különbség a kettő között ebből a szempontból. Számos olyan kapcsolatot láthatunk, melynek ideje alatt a felek mintha csak külön hajóban eveznének, teljesen más irányban.

Soron kívül Itt vannak a részletek az Erste négynapos bankszünnapjairól

Egyre több az ilyen kapcsolat, mely egyrészt a kommunikáció hiányára vetíthető vissza, másrészt arra, hogy sokan valóban nem a megfelelő ember mellett élik az életüket. Ezzel pedig nem kevés időt és lehetőséget veszítenek, ami szomorú.

Ellenpéldákat is találni, ha nem is sokat, például itt vannak Rácz Jenőék, akik hamar elkötelezték magukat egymás mellett, és már házasságban élnek együtt a közös gyermekükkel. Ezzel teljesült a legnagyobb vágyuk, ám nem kizárt, hogy a kislányuknak lesz testvére a jövőben.

Emellett egymásra is időt fordítanak, mert máskülönben ez nem működnek, és ezzel megint csak példát mutatnak, akárcsak Nádai Anikóék. Egy gyermek megszületése nem azt jelenti, hogy véget ér a férfi és a nő kapcsolatban, továbbra is foglalkozni kell ezzel a kérdéssel.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.