Rácz Jenő felesége nem vissza, ragyogóan néz ki

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóri
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 14. - 20:31

Úgy tűnik, Dóri megtalálta azt a formát, amiben igazán kényelmesen és egészségesen érzi magát, így mostanra minden a helyére kerülhetett az életében.

Ha kicsit egyszerűbben közelítjük meg a dolgokat, magát az élet kérdését, akkor elmondhatjuk, hogy az életünk javarészt arról szól, hogy megtaláljuk magunkban az egyensúlyt. Ha megvan az egyensúly, akkor boldogok lehetünk, független attól, hogy milyen élethelyzetben vagyunk.

Elképesztően magas stresszben élünk, ezt kár lenne tagadni, és a többség nincs is tisztában ezzel. Gondolataink állandó jelleggel azon körül forognak, hogy hogyan lehetnénk gazdagabbak, hogyan lehetnénk formásabbak, és így tovább.

Sokszor emiatt nem is éljük meg az adott pillanatokat, képtelenek vagyunk mosolyogni, és vannak nagyon mély időszakok is. A mentális fejlődés a legfontosabb, hogy helyére rakjuk a dolgokat, senkit ne kövessünk, hanem saját magunk legyünk.

Jennifer Lopez nem áll le, itt az újabb mega-szexi dekoltázsos sorozata

Rácz-Gyuricza Dóri is erre törekszik, az önmegvalósításra, és arra, hogy igazán jól érezze magát a bőrében. Mögötte is vannak nehéz időszakok, és nem mindig találta meg azt a testi egyensúlyt, amire szüksége van.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.