Rácz Jenő élete párja megcsinálta azt, amit csak nagyon kevesen

Fotó: Instagram/Gyuricza Dóra
not image

Hujber Dávid

2021.április.17 - 11:05

Gyuricza Dóri egy igen érdekes és fontos témát érintett az Instagram oldalán, és olyasvalamit tett, ami csak keveseknek sikerül.

A dohányzás egy mindig visszatérő kérdés az emberek között, például az, hogy milyen módon lehet leszokni róla. Eltérőek a vélemények és a tapasztalatok, de nem lehet azt mondani, hogy vannak biztos módszerek.

Mármint arra gondolunk, hogy minden ember számára más hatékony, nincs egy olyan séma, ami mindenkinél 100%-os lenne. Nem a legkönnyebb leszokni róla, de ha kellően kitartó az ember, akkor sikerülhet.

Rácz Jenő szerelmének ráadásul mindez úgy sikerült, hogy egyik napról a másikra tette le, ami valljuk be, elég ritka. Dóri kellően erős volt ehhez, és megcsinálta, amit utólag egy igazán jó döntésnek jellemzett. .

„Mi vett rá anno, hogy cigarettáz? Minek hatására tetted le? Hiányzik még?” – hangzott el az egyik kérdés Dóri Instagram oldalán, ahol elég gyakran tart ehhez hasonló kérdezz-felelek eseményeket, vagy igaz-hamis játékokat.

Ronaldo megmutatta az izmos testét, 30 perc alatt 2 millió likeot kapott rá

Mint mindig, Dóri ezúttal is nagyon őszintén válaszolt a kérdezőnek. „Gimiben mindenki cigizett a baráti társaságomban. Az számított menőnek. Körülbelül három évvel ezelőtt egyik napról a másikra abbahagytam, és nagyon örülök, hogy így tettem.”