Dollár
427,03 Ft
Euró
423,82 Ft
Font
485,44 Ft
Bitcoin
20,165 $

Rácz-Gyuricza Dóri kiakadt az újságírókra, ez már neki is sok

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
not image

Takács Petra

2022. július 12. - 16:39

Rácz Jenő felesége nem érti, miért kell ilyen módon írni róla, noha szó sincs arról, hogy ő mindent tudna az anyaságról.

Gyuricza Dóri igyekszik segíteni az édesanyáknak, emiatt egy ideje egy workshop videón dolgozik, ami sokak számára jelenthet megoldást. A sajtó felkapta a dolgot, de arra talán még Dóri sem számított, hogy lesznek igen durva kommentek róla.

Soron kívül Lukasenka iskolásokat mozgósítana az alma és a burgonya betakarítására 

Az Instagram oldalán tartott kérdezz-felek órát, és természetesen ez is szóba került, amiről őszintén beszélt a Nyerő Páros győztese. Nyilván ő is látja a cikkeket, az ahhoz kapcsolódó kommenteket, és nem minden tetszik neki.

„Mit szólsz a hírekhez, amik a workshop-oddal kapcsolatosak? Hogyan éled meg a kritikát.” – érkezett a kérdés Dórihoz az Instagram oldalán, amire válaszolt is. „Ez nem egy oktató videó, ez egy támogató videó.” – tette egyértelművé válasza első felében.

Sarka Kata gyönyörűbb, mint valaha

„Felháborítónak tartom, hogy a pofátlan újságírók olyan címekkel írnak erről, hogy ‘Rácz Jenő felesége azt hiszi, már mindent tud az anyaságról.’ Először is, van nevem, másodszor pedig csak remélni tudom, hogy azok, akik követnek és szeretnek, tudják, hogy nem vagyok olyan ember, aki megmondja, mit, hogyan kell csinálni.”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.