Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,018 $

Rácz-Gyuricza Dóri vallomása: „Kemény év volt, de csodálatos”

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kemény, de csodálatos évként írta le a 2022-est Rácz Jenő felesége, aki időközben édesanya lett, amire nagyon büszke.

Gyuricza Dóri nem kevés támadást kapott a hónapok alatt, és még mindig vannak, akik igyekeznek őt piszkálni. Egyeseknek egyszerűen nem szimpatikus a karaktere, vagy csak féltékenyek az életére.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Sok minden szerepet játszik akkor, amikor ezek az emberek kemény szavakat fogalmaznak meg a hírességekkel szemben. Dórinak is voltak nehéz napjai, hiszen a gyermeknevelés nem a legegyszerűbb dolog, de Rácz Jenő mindenben mögötte áll.

„Viszlát változások éve! Voltam kerekedő, pocakos, szerelmes feleség, birodalmi lépegető, friss aggódó mami, és magabiztos anyuka is ebben az évben.” – írta a posztjában Dóri, miközben elköszönt a 2022-es esztendőtől.

„Na meg támogató testvér, barátnő, motivációs tanácsadó, háziasszony, leánygyermek és szerető gazdi. Nagyon megváltoztam, de valahogy mégis ugyanaz vagyok.” – folytatta a sorait, miközben azt mondja, ez egy kemény év volt.

„Kemény év volt, de csodálatos. Köszönöm a sok támogatást a szeretteimnek és Nektek is. 2023 alig várlak.” – írta reményteljesen, miközben sokan másokhoz hasonlóan már abszolúte 2023-ban járhatott.

Még több bulvár: Britney Spears férje tagadja, hogy irányítaná a feleségét