Kiderült, mennyit hízott eddig Rácz Jenő felesége a terhesség ideje alatt

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
not image

Takács Petra

2022. január 28. - 08:29

Gyuricza Dóri nemigazán akar foglalkozni ezzel a kérdéssel, hiszen ez egy természetes folyamat, amit mindenki másképpen él meg.

A terhesség egyik velejárója, hogy a várandós nők meghízhatnak, amit részben kontroll alatt lehet tartani. Ez nagyban függ a genetikától, a korábbi életviteltől, és attól, hogy mennyit mozgunk. Sok tényező játszik szerepet a plusz súly fejvételében, ami mindig érdekes kérdést jelent.

Természetesen Rácz Jenő felesége is érintett ebben, aki az elmúlt hónapokban felvett pár kilót, de nem aggódik emiatt. Az Instagram oldalán keresztül kérdezték meg tőle, hogy hány kilogrammot hízott eddig.

Egy kismama tette fel neki a kérdést, amire válaszolt is. „Nem tudom, ez mire jó kérdés. Mindannyiunk teste más, másképp reagál a dolgokra, másképp nézünk ki.” – kezdte a válaszában Dóri, aki a hatodik hónapban jár.

Tolvai Reni szexi puszikat küld, vigyázz, mert forró

Dóri eddig összesen 14 kiló pluszt vett fel, de valószínűleg számolt ezzel, és ahogyan ő is fogalmazott, a terhesség mindenkire más hatással van. Egyesek nagyon meghíznak, mások pedig alig vesznek fel pár kilót, vagy még szinte annyit se, leszámítva a baba súlyát, ami szintén gyarapszik.

„Hatodik hónapban vagyok, és már feljött 14 kiló. Nem, nem szégyellem. Nem, nem szólt rám se a doki, se a védőnő. Nem, nincsenek még csíkjaim. Nem, nem zabálok kettő helyett.” – tette nagyon egyértelművé a népszerű fiatal lány.