Rácz-Gyuricza Dóri álomszerű otthona

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
not image

Takács Petra

2021. szeptember 16. - 08:45

Dóri és Jenő egy egészen fantasztikus házban élnek, mely különleges panorámával rendelkezik, és nem kell attól tartaniuk, hogy valami kitakarná azt.

Minden egyes pillanatunkért hálásnak kell lennünk, amit a Földön eltölthetünk, de sokszor megfeledkezünk erről. Sok mindent természetesnek veszünk, pedig messze nem az, és néha egy sérülés, vagy betegség során eszmélünk rá erre.

Gyuricza Dóri is igyekszik hálát adni a sorsnak, hogy a Földön élhet, egészséges és élvezheti azokat a dolgokat, amikről néha megfeledkezünk. A legújabb posztjában is a Föld fontosságáról beszélt, ami mellé csatolt magáról egy szexi képet.

Dóri elmondta, néha elfelejti, hogy mennyire szerencsés, hogy lát, érez és a Földön élhet. Hangsúlyozta, hogy mindenki adjon hálát az életnek, az egészségesnek, illetve annak, hogy vannak szeretteink.

Rácz-Gyuricza Dóri a megcsalásról beszélt, amiben volt része a múltban

„Néha elfelejtem, mennyire szerencsés vagyok, hogy látok, hogy érzek, hogy itt élek.” – kezdte a posztjában Dóri, aki lassan már 360 bejegyzésnél és közel 120 000 követőnél tart, ami már abszolúte tényező.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.