Dollár
428,40 Ft
Euró
423,53 Ft
Font
483,35 Ft
Bitcoin
20,158 $

Rácz-Gyuricza Dóri elárulta a napi rutinját a kislányával, Jenő sokat segít

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 13. - 15:18

Rácz-Gyuricza Dóri nagyon hálás lehet a férjének, hogy ilyen segítséget nyújt neki, így magára is jut idő, ami rendkívül fontos.

Sok olyan férfit látni, akik ugyan megtehetnék, mégsem teszik meg, nemigazán segítenek a párjuknak a gyereknevelésben. Az édesanyák általában nem kérnek sokat, csak egy kis szabadidőt, akár reggel/délelőtt vagy este.

Soron kívül Orbán Prágából üzent: az elhibázott brüsszeli szankciós politikát újra kell gondolni

Dórinak nagy szerencséje van Jenővel, mert a Michelin-csillagos chef régi vágya volt, hogy édesapa legyen. Ugyan még mindig sokat dolgozik, reggel és délelőtt otthon van, természetesen este is besegít, Dórinak ilyenkor pedig van egy kis ideje arra, hogy pihenjen.

„Mostanra kialakult egy napi rutin itthon. 8-9 között ébred a kismanó, etetés, büfizés, pelus csere, egy kis babamasszázs és leteszem a férjem mellé.” – osztotta meg a követőivel Dóri a napi rutinja kapcsán szombaton.

Dallos Bogi szettje a Sziget Fesztiválon: „Justin Bieber ma annyira várlak”

„Főzök egy finom kávét neki és magamnak majd ameddig ők játszanak a kicsivel, én 10 percre kiülök a napra egy kis kényeztetésre. Finom jegeskávé, napsütés, madárcsicsergés, és valami kis reggeli nasi.”

Lapozó: 1 2