Rácz-Gyuricza Dóri a megcsalásról beszélt, amiben volt része a múltban

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóri
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 15. - 00:04

Dóri őszintén válaszolt az egyik ezzel kapcsolatos kérdésre, ami napi szinten előjön az életében, hiszen megcsalás már-már divattá vált.

Rendkívül kellemetlen tud lenni, ha valakit megcsalnak és az ki is derül. Ilyenkor általában a sértett fél az, aki kínos helyzetbe kerül, és ez még fájóbb, ha mindez önhibáján kívül történik, és mindent megtett a kapcsolatért.

Manapság egyre több megcsalással találkozunk, talán a felgyorsult életünk miatt is, mert állandóak az ingerek, és az emberek nagyon megváltoztak. Fontos téma, és vannak bizonyos előjelek, amikre figyelni kell, de néha képtelenség mindezt kiszúrni.

Egyesek évek óta így élik az életüket, és a párjuk mit sem sejt erről. Számtalan ilyen példa van, és talán sosem derül ki, miközben a másik fél egyfajta álomvilágban él, és azt gondolja, hogy a párja tökéletes számára, holott már rég nem kellene vele lennie.

„A megcsalást meg tudnád bocsátani, ha a párod tényleg megbántana?” – tették fel a kérdést Dórinak a hivatalos Instagram oldalán, ahol nem unatkozhatnak a követők, mindig van lehetőségük kérdezni a sztártól.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.