Rácz-Gyuricza Dóri rendkívül fáradtan is lemegy edzeni

Fotó: Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Becsülendő Rácz-Gyuricza Dóri kitartása, aki a gyermeknevelés mellett arra is fordít időt, hogy edzésben maradjon.

Rácz-Gyuricza Dóriék régóta élnek együtt boldog családként, és minden fotójuk látni, mennyire kiegyensúlyozott a kapcsolatuk. Vannak, akik irigykednek rájuk, például amiatt, mert szép életük, házuk, autójuk van.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Ez azonban olyasvalami, amiért tenni kell, mert a dolgok nem jönnek maguktól, kevesen nyernek a lottón. Dóri is minden nap tesz ezért, magáért, a családjáért, és amikor nagyon fáradt, akkor sem adja fel, lemegy edzeni.

Általában abban az 1 órában van ideje arra, hogy válaszolgasson a kérdésekre, amik az Instagram oldalára futnak be. Most épp arról beszélt, hogy neki sincs mindig kedve edzeni, már csak a fáradtsági szint miatt sem.

„Neked mindig van kedved edzeni?” – jött a kérdés Dóri nagyon népszerű és aktív Instagram oldalára. „Dehogy. Ma is úgy jöttem le, hogy hulla vagyok, és semmi kedvem, de a vágyainkért áldozatokat kell hozni.”

„Különben a vágyaink esnek áldozatul…” – fogalmazott egyértelműen Dóri, akire érdemes figyelni, mert ez valóban erről szól, az igazi kitartásról, aminek a legtöbb esetben megvan a gyümölcse az ember életében.