Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

Rácz-Gyuricza Dóri Dallos Bogival is összefutott a Sziget Fesztiválon (fotóval)

Fotó: A közönség érkezik a 28. Sziget fesztiválra a K-hídon az óbudai Hajógyári-szigetre 2022. augusztus 10-én. MTI//Mónus Márton
not image

Takács Petra

2022. augusztus 15. - 04:38

Rácz-Gyuricza Dóri, Rácz Jenő felesége sem akarta kihagyni a lehetőséget, és úgy döntött, hogy kilátogat a Sziget Fesztiválra.

Lassan megszámolni sem lehet, hogy hány híresség látogatott ki az idei Sziget Fesztiválra. Amikor kint voltunk a Szigeten, rövid időn belül legalább öt hírességet láttunk, és valószínűleg voltak többen is, csak inkább a koncertre figyeltünk.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Ez már csak így megy, szinte mindenki kíváncsi a Szigetre, pláne most, hogy 2020-ban és 2021-ben a koronavírus miatt elmaradt. Annak a rémálomnak vége, pedig úgy tűnt, mintha az örökké tartana.

Meg kellett barátkoznunk azzal a gondolattal, hogy egy ideig biztosan nem fogunk fesztiválra járni. Arra azonban nemigazán számíthattunk, hogy 2021-ben sem lesz fesztiválszezon, de ezt is átvészeltük.

Egészen közelről Vajna Timi gyémántgyűrűje és luxusotthona

A 2022 hozta el azt a nyarat, amire oly régóta vártunk, és ami korábban teljesen természetes volt. Manapság semmi sem az, de itt van a Sziget Fesztivál, megérkezett, és úgy berúgta az ajtót, hogy csak na.

Lapozó: 1 2