Rácz-Gyuricza Dóri megkönnyezte a búcsúzást

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz-Gyuricza Dórinak sem volt könnyű elköszönnie a kislányától, még ha az csak egy napra is szólt.

Rácz Jenőék mintha házasságban élnek, nagyon szeretik és tisztelik egymást. Természetesen mindkettejüknek a gyermekük az első, ám ez még nem jelenti azt, hogy ne szánhatnának egymásra külön időt.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Nemrég mentek el először a baba születése óta egy olyan programra, amikor egy napon át csak kettesben voltak. Remekül sikerült a program, és nagyon fontos, hogy ebből minél több legyen, hiszen ez is a házasság alapját képezi.

Dóriék tisztában vannak ezzel, és sokan kíváncsiak arra, vajon hogyan élték meg a rövid búcsút. Ez sosem könnyű, amikor a gyermek még ilyen kicsi, idővel pedig könnyebbé válik minden , akárcsak a búcsú.

„Hogy élted meg az első különlétet Kamillától?” – érkezett a kérdés Dóri Instagram oldalára, amire természetesen válaszolt is Jenő felesége. „Amikor elbúcsúztunk, küzdöttem a könnyeimmel rendesen, de elmagyaráztam neki, mi történik, és hogy holnap ilyenkor már ott leszek.”

„Persze megsértődött! Sok-sok-sok képet küldtek nekem róla folyamatosan. Szerintem mi, anyukák azért jobban túlizguljuk ezt, mint kéne. Nekünk viszont nagyon-nagyon jó volt végre kicsit kettesben.”