Dollár
422,41 Ft
Euró
407,42 Ft
Font
455,07 Ft
Bitcoin
20,240 $

Rácz-Gyuricza Dóri javaslata azoknak az anyáknak, akiket bántanak az anya-csoportokban

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
not image

Takács Petra

2022. augusztus 12. - 02:47

Rácz-Gyuricza Dóri is pontosan tudhatja, mik történnek bizonyos anya-csoportokban, ahol az utóbbi időben ő is téma volt.

Pár anyuka szabályosan rászállt Rácz Jenő feleségére, és úgy állították be, hogy Dóri azt gondolja, már mindent tud az anyaságról pár hónap után. Nincs erről szó, ő is napi szinten tanulja ezt, csupán átadja a tapasztalatait, aminek sokan örülnek.

Soron kívül 1700 dollár alá csökkent a gáz ára Európában

Dóri workshop-j nagy siker függetlenül attól, hogy sokan támadják emiatt, hiába emelte ki, hogy nem tanácsokat osztogat. A tapasztalat átadása egészen más, de vannak, akik másképpen igyekeznek mindezt beállítani.

„Mit javasolsz annak, akit anya-csoportokban bántanak, mert kérdez valamit?” – tették fel a kérdést Dórinak az Instagram oldalán. Több ilyen esetben is lehetett látni hasonlót, nem mindig olyan a reakció egyes csoportokban, mint azt az ember várná.

Lovas Annabella narancssárgában is lenyűgöző

„Lépjen ki!! Kedvencem, amikor elküldenek a fenébe, de „ők csak segíteni akarnak”. A gyerekre se ráüvölteni kell, meg a kezére csapni, ha nem tudja használni az evőeszközt…” – élt a példával Dóri, aki igyekszik átadni a tapasztalatait.

Lapozó: 1 2