Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

Rácz-Gyuricza Dóra: „Azért születtél meg, hogy boldoggá tedd magad”

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza-Dóra
not image

Takács Petra

2022. augusztus 17. - 14:15

Dóri ismét nagyon fontos és mély gondolatokat fogalmazott meg, amik bemutatják, hogy mennyire nehéz és bonyolult a nők helyzete.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri már egy ideje férj és feleségként élnek, immáron hárman, hiszen megszületett az első gyermekük. Dóri is átesik azokon a kihívásokon, mint a legtöbb anya, de közben igyekszik segíteni másoknak tapasztalatai átadásával.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Dóri már nem először fogalmaz meg mélyebb gondolatokat, és ezúttal is ráébreszthetett pár nőt arra, mi lehet a helyes irány. Rendkívül fontos sorok ezek, amiket érdemes elolvasni, többek között a férfiaknak is, azoknak a férfiaknak, akik nem éppen úgy bánnak a nőkkel, mint kellene.

„Nekünk csajoknak olyan egyszerű Fontos, hogy természetesek maradjunk és fogadjuk el, hogy öregszünk, de azért lehetőleg ne látszódjon rajtunk. Dolgozzunk olyan keményen, mintha nem lenne gyermekünk, de közben úgy neveljük a gyerekeket, mintha nem lenne más munkánk.” – írta a bejegyzésében Dóri.

Miamiból jelentkezett a gyönyörű Sarka Kata

„A főállású anyukákra úgy tekintenek, mint akik nem teljesítik be céljaikat, de a dolgozó anyukák önzőek. Nem is beszélve arról, ha úgy döntesz, nem vállalsz gyermeket hiszen a gyermektelen nők élete sosem lehet teljes.”

Lapozó: 1 2