Dollár
431,30 Ft
Euró
422,60 Ft
Font
481,14 Ft
Bitcoin
19,711 $

Így főz odahaza Rácz-Gyuricza Dóri Jenő oldalán

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 16. - 01:08

Azok, akik azt gondolják, hogy Rácz Jenőnek éjjel-nappal főznie kell, tévednek, hiszen odahaza mindig jobb nem a munkával foglalkozni.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri egy olyan erős párost alkotnak, akik kiemelkednek a sztárok világából. Nem veszik őket körül botrányok, stabilak és jól látható módon nagyon szeretik, tisztelik egymást, ami nemcsak az időről szól.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

Lehet azt mondani, hogy még csak pár éve vannak együtt, ugyanakkor olyan erősek az alapok, amik évtizedekig kitarthatnak. Ha megvan az alap, az már félsiker, a többi pedig jön magától, illetve folyamatosan dolgoznunk kell azon, hogy a láng ne aludjon ki.

Időközben megszületett a kislányuk, aki mindennél fontosabb számukra, életük értelme, és ez mindig így lesz. Később még nagyobb család lehetnek, ám most is van bőven dolguk, és közben természetesen egymásra is fordítanak időt.

Ilyenek például a közös főzések, Dóri nagyon ügyes, amit a Konyhafőnökben is láthattunk, abban a műsorban, ahol megismerkedtek. Már csak emiatt is örökre különleges marad az az évad, többek között a rajongóknak.

„Közös szabadnapunk van végre. Mostanra azért már megszoktam, hogy egy sztárséf mindig fél szemét rajtam tartja a konyhában. Beleszólni nem szokott, max ha valami már nagyon nem tetszik neki annyit kérdez “Biztos így akarod csinálni?” – írta a posztjában.

Schobert Norbi kimondta: nem Orbán a hibás, az EU leamputálta a saját lábait

„De jelentem, a vega lasagne mind egy szálig elfogyott. Ezen annyira nem csodálkozom, én is nagyon meglepődtem, amikor először kóstoltam a The Vegetarian Butcher gyorsfagyasztott termékeit, hiszen nem csak az állaguk, de az ízük is szinte megkülönböztethetetlenül hasonlít a húsokéhoz.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.