Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,359 $

Így ünnepelték a házassági évfordulójukat Rácz Jenőék

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 1. - 14:16

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri házassági évfordulót ünnepelt, ami az első, és reméljük, hogy még sok hasonlóban lesz részük.

Az emberek sokszor negatívak, és támadólag lépnek fel, különösen a hírességekkel szemben. Dóri is megkapta a magáét a közösségi médián keresztül, amikor kiderült, hogy Jenő párja, megdöbbentő dolgokat is írtak róla.

Soron kívül F1 2022: összefoglaló videó a Szingapúri Nagydíj időmérő edzéséről

A szerelmük azonban sokkal erősebb annál, mintsem reagáljanak erre, hiába vannak egyesek, akik csak a gazdaságról, a jólétről írogatnak. Jenő és Dóri hamar érezték, hogy őket egymásnak teremtette a sors, majd jött a Nyerő Páros.

Szinte megállíthatatlanok voltak, a többi sztárpáros nemigazán tudott mit kezdeni velük, majd akkora győzelmet arattak a döntőben, amire azelőtt nem volt példa. Mindenki rájuk szavazott a kiesett párosuk közül, így Dér Heniéknek minimális esélyük sem volt.

Már nem sok hely maradt ByeAlex mellkasán új tetoválásoknak

Jenő végül eljegyezte a szerelmét, aki természetesen igent mondott, tavaly nyáron pedig összeházasodtak. Nem sokkal később kiderült, hogy Dóri várandós, a kis Kamilla pedig már több hónapos, és boldogan élnek családként.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.