Dollár
396,06 Ft
Euró
417,62 Ft
Font
484,52 Ft
Bitcoin
16,974 $

Rác Jenő és Rácz-Gyuricza Dóri legszebb pillanata, csodálatosan néznek ki együtt

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Több olyan kép is napvilágot látott a nagy esküvőről, amelyek többet mondanak ezer szónál, nagyszerűen mutatják be két ember őszinte és önzetlen szerelmét.

A mai világunkban egyre több olyan érték veszik oda, amelyek korábban természetesen voltak, és ezt szomorú látni. Azt kell mondjuk, évről évre egyre rosszabb a helyzet, de mindig vannak kivételek, akik reményt adnak.

Soron kívül SZÉP-kártya, telefon, laptop – béremelés helyett így is motiválható a dolgozó

A világunk valóban teljesen átfordult, néhol a szerepel felcserélődtek, és a nő a kezdeményező. Nagyon sok olyan pontja van az életünknek, amelyek más dimenziót mutatnak, ám mint azt fentebb is említettük, vannak kivételek.

Ráczi Jenő és Gyuricza Dóri ezen kivételek közé tartozik, abszolúte megtalálták az összhangot, mindig is hittek egymásban, ami pedig újabb és újabb mérföldköveket követett. Kívülről is látni lehetett kapcsolatuk fejlődését, mely nemrég csúcsra ért.

Rácz Jenő megható üzenete: „Örökké szeretni foglak”

A csúcsot ezúttal az esküjük jelentette, ami után az abszolút beteljesülést a családalapítás jelentheti. Több gyermeket is akarnak, és biztosan kiváló szülők lesznek, mert megvannak bennük az ehhez szükséges tulajdonságok.

Lapozó: 1 2