Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

Rablás után nyomoztak, droghálózatot találtak: a TEK sem maradt ki (videó)

Fotó: Police.hu
not image

Nagy Noel

2021. október 2. - 10:27

Sikerült elkapnia a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek azt a budapesti férfit, akit csak egymás között „Napi Főnyereményként” emlegettek.

A rendőrség közleménye szerint a férfi sok mindennel foglalatoskodott, többek között kapcsolatban állt a kötözős rablókkal és kábítószer-kereskedelem is az „üzleti portfóliójába” tartozott.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Már évek óta nyomoz a rendőrség a kötözős rablók ellen és az idők során felhalmozódó bizonyítékok alapján kirajzolódott, hogy többük esetében kábítószer-kereskedelem gyanúja is felmerült.

C. Zsolt is ennek a vonalnak a mentén került a rendőrség horizontjába, akiről időközben kiderült, hogy amíg a drogkereskedelmi üzletét virágoztatta, addig a kötözős rablókkal is szoros kapcsolatot ápol.

A magyar rendőröknek ezzel 270 kilogrammnyi kábítószer piacra kerülését sikerült megakadályoznia, többek között a Nemzeti Nyomozó Iroda, valamint a Zala és Pest Megyei Rendőr-főkapitányságok munkatársainak köszönhetően.

A nagy mennyiségű kábítószert és a legfontosabb bizonyítékokat lefoglalták, szeptember 29-én pedig időzített rajtaütés keretében a TEK műveleti egységei lecsaptak a „Napi Főnyereményre”.

C. Zsolt a hálózat működtetőjeként volt számon tartva, a 21 éves D. Sándor és a rendőrség megfogalmazása szerint „kertészeti” tevékenységet űző 51 éves H. Zsolt is a rendőrök kezére került.

A Pest megyei rendőrök átkutatták az elfogott férfiak lakásait, ahol pénzt, nagy értékű órákat, gépkocsikat foglaltak le, valamint azt a járművet, amely a kamionok rakterében Magyarország területére szállított kábítószer itthoni terítését szolgálta.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.