Clouds
21 Budapest
Dollár
353,69 Ft
Euró
384,70 Ft
Font
434,16 Ft
Bitcoin
27,564 $

Életet mentettek a körmendi rendőrök a Rába folyó hídján

Fotó: Téglákat emel egy munkagép a Rába hídjára 2013. február 27-én Körmenden, ahol a település mélyen fekvő részén, a folyótól délre eső ártéren lakóházakat öntött el a víz. A folyó ezen szakaszán harmadfokú árvízvédelmi készültség van érvényben. MTI Fotó: Varga György
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrök a lehető legjobb időben voltak a megfelelő időben, ami egyúttal azt is jelentette, hogy az öngyilkosságra készülő férfi életben maradhatott.

A rend őrei folyamatosan járják a környékeket, és mindig fel kell készülniük a váratlan helyzetekre, még az olyanokra is, amikor valaki saját maga akar véget vetni az életének. Nemrég egy újabb életmentést könyvelhettünk el a rendőrség neve mellett, akik gyors munkát végeztek.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

„A Körmendi Rendőrkapitányság két szolgálatirányító parancsnoka 2022. január 14-én nem sokkal este negyed 9 előtt Szentgotthárdon a Füzesi úton haladt a Rába folyó hídján, amikor észrevettek egy férfit, aki átmászott a híd korlátján.” – olvasható a rendőrség közleményében.

Miskolc megnyugodhat, elfogták a hatszorosan körözött férfit

„A kollégáink megálltak mellette, és nyugodt hangon kezdtek beszélni a férfihoz, a kezét megfogták, hogy érezze nincs egyedül. Amikor a férfi rájuk figyelt, segítettek neki vissza mászni a járdára, és mentőt hívtak hozzá.”

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.