Dollár
431,58 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,367 $

Peszkov elmondta, mik jelenleg Vlagyimir Putyin prioritásai

Vlagyimir Putyin orosz elnök beszél a Serdar Berdimuhamedow türkmén elnökkel közös sajtótájékoztatón a moszkvai Kremlben 2022. június 10-én. MTI/EPA pool/Jurij Kocsetkov
not image

Nagy Noel

2022. június 16. - 05:20

Bár a szomszédban kirobbantott egy háborút, amelynek következményeképp kiszabott szankciók nyomorba taszíthatják az oroszok egy részét, Putyin optimista.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője pedig kihangsúlyozta, hogy Vlagyimir Putyin első számú céljainak tűzte ki, hogy fejlessze Oroszország gazdaságát, valamint növelje az orosz lakosok életszínvonalát – idézte a TASS.

Soron kívül Denisz Pusilin: Ukrajna már képtelen az önálló döntéshozatalra

„Természetesen az elnökünk célja Oroszország fejlesztése és a lakosaink életszínvonalának javítása. Ez volt mindig is, most is és a jövőben is prioritás”

Peszkov ugyanakkor nem árulta el, hogy Putyin fog-e jelentősebb gazdasági vagy társadalmi reformokat, döntéseket bejelenteni a közelgő Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon, amely szerdától szombatig fog tartani.

Az oroszok várakozása szerint egyébként legalább 90 ország képviselői fognak részt venni a fórumon, valamint 2700 üzleti képviselő jelezte, hogy részt fognak venni. Putyin várhatóan szombaton fog beszédet tartani.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.