Dollár
388,76 Ft
Euró
409,67 Ft
Font
477,85 Ft
Bitcoin
16,996 $

Puskás Peti gimnazista korában együtt focizott Szalai Ádámmal

Fotó: A válogatottságtól búcsúzó Szalai Ádám a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában játszott Magyarország - Olaszország mérkőzés után a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án. Magyarország-Olaszország 0-2. MTI/Kovács Tamás
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 27. - 07:10

Ideje korán látta Puskás Peti, hogy Szalai Ádám nagyon nagy tehetség, és más szinten is futballozik, mint ő, a zuglói Jay-Jay Okocha.

Szalai Ádám már nem tagja a válogatottnak, visszavonult a nemzeti tizenegyből, ahol számos rekordot döntött meg. Hatalmas sikereket ért el, és az utolsó válogatottbeli gólja élete egyik legszebb találata volt

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

Ráadásul három pontot is ért a németek ellen, ám az olaszok ellen ő sem tudott betalálni hétfő este a Puskás Arénában. Donnarumma úgy védte az olaszok hálóját, hogy arra nehéz volt szavakat találni, nélküle biztosan más végeredmény születik.

Ádám elköszönt, aki nagyon fog hiányozni, nemcsak a csapatnak, hanem a közönségnek is. Puskás Petinek szintén vannak közös emlékei a klasszis támadóval, amiket a közösségi oldalán osztott meg a magyar-olasz lefújását követően.

„Ádám! Amikor gimnazisták voltunk és azt gondoltam magamról, én vagyok Zugló jay-jay okocha-ja, egyszer focizhattam veled a Teleki Blanka udvarán és rájöttem, hogy én csak focizgatok, te pedig futballista vagy( pedig csak 15-16 éves voltál).” – írta a posztjában az X-Faktor mentora.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.