Dollár
388,46 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,98 Ft
Bitcoin
16,971 $

X-Faktor: Puskás Peti állta a szavát, megvette a versenyzőnek a DJ-pultot (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 30. - 20:10

Videó is készült a nagy átadásról, a versenyző természetesen végtelenül hálás volt, és az új technikával mehetett el a táborba.

Puskás Peti valószínűleg nem számított arra, hogy az egyik versenyzőnek vásárolni fog egy DJ-pultot, márpedig így lett. A fiatal lemezlovas DJ-pult nélkül érkezett, így jobb híján ByeAlex rajzolt neki egyet a stúdióban, majd jöhetett a buli.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

Peti felajánlotta a srácnak, hogy majd ő megvásárolja a DJ-pultot, erről biztosan nem kell gondoskodnia. Sőt, tovább is juttatták, így a srác már a saját technikájával mehetett el a táborba, hogy meggyőze a mentorokat.

Az X-Faktor mentora állta a szavát, megvásárolta a technikát, amit saját maga vitt el neki. A különleges pillanatokról videó is készült, de hogy mi lett ennek az egész sztorinak a vége, nem tudni, rövidesen többek között erre is fény derülhet.

„Ahogy ígértem, este hazamentem, megrendeltem Geri álom pultját és még azon a héten elvittem neki, hogy már azon gyakorolhasson az @xfaktorhun táborra!” – írta a posztjában Peti, aki tehát valóban állta a szavát, bár ez nem is lehetett kérdés.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2