Clouds
21 Budapest
Dollár
344,58 Ft
Euró
369,10 Ft
Font
428,42 Ft
Bitcoin
25,676 $

Továbbra is nagy a szerelem Puskás Peti és Dallos Bogi között

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az egyik legszerethetőbb sztárpár, akik nagyon szeretik egymást, és minden lehetséges pillanatot megpróbálnak kihasználni.

A korkülönbség sokszor előnyt is jelenthet, különösen, ha egy férfiről van szó. A férfiak általában később érnek, és egyre inkább azt látni, hogy a fiatalabb lányok az idősebb pasikhoz kezdenek el vonzódni.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Nagyban köszönhető ez annak is, hogy a fiatalok egy része még teljesen másképpen gondolkozik, és nem tudják megadni érzelmi szinten egy nőnek, amire szükségük van. Ezernyi ilyen példát láthatunk, akár a saját környezetünkből.

Puskás Peti szintén idősebb a párjánál, Dallos Boginál, mégis jól kiegészítik egymást. Folyamatosan tanulnak egymástól és egymásról is, hiszen egy jó házasság az életünk végéig szól, még ha ez ritka is.

Manapság nagyon ritkák a jól működő kapcsolatok, és hamar véget érnek a szerelmek, amik inkább fellángolások. Peti és Bogi szerelme tartja azokban a reményt, akik még hisznek a tiszta érzésekben, és az őszinte kapcsolatokban.

„Boldog 2 éves eljegyzési évfordulót Szerelmem!” – írta a posztjában Peti a nagy napon. Nagyon gyorsan telik az idő, mintha csak tegnap lett volna, amikor megjelentek az első eljegyzési hírek, pedig ennek már két éve.